Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/beillharmo/domains/beilerharmonieorkest.nl/public_html/index.php on line 468

Deprecated: strlen(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/beillharmo/domains/beilerharmonieorkest.nl/public_html/index.php on line 486

Orkesten

A-orkest
Ons A-orkest bestaat in totaal uit ongeveer 40 spelende muzikanten. Dit orkest bestaat de secties klarinetten, saxofoons, fluit en hobo, klein koper, groot koper en slagwerk. Het orkest repeteert iedere dinsdag avond tussen 19.30 en 21.30 uur.

Het A-orkest speelt een wisselend repertoire. Vaak werken we naar een concert of optreden toe. De te spelen werken variëren van klassiek tot pop en alles er tussenin.

Klein orkest (vooreen BED kapel)
In 2002 is de BED kapel opgericht. Een aantal leden wilde graag wat vaker spelen. 

De naam BED kapel staat voor Boeren Egelander Dweil, wat de lading goed dekt. De Bed kapel bestond uit een kern vaste muzikanten met instroom van meetoeteraars uit het A-orkest.

In 2019 is de naam BED kapel gewijzigd naar klein orkest omdat dit meer de lading dekt. Er is tegenwoordig een wisselende samenstelling afhankelijk van het evenement en de beschikbaarheid van muzikanten. 

 

De Opmaat

Nadat het Nei Talent Orkest project is afgerond en de "Neie Talenten" hun slotconcert hebben opgevoerd, is een grote groep muziekanten doorgegaan met muziek maken in orkestvorm. Dat in de vorm van een doorstroomorkest genaamd: "De Opmaat". Zo leren de nieuwe muzikanten nog beter om samen muziek te maken en hebben daarbij een hoop plezier!

 

Beiler Harmonie Orkest

Asserstraat 5 C
9411 LH Beilen

E-mail: info@beilerharmonieorkest.nl

KvK nr: 40046807
naar boven