B.E.D. kapel

BEDWe schrijven 2002 toen een paar leden van de Beilerharmonie graag wat vaker wilden spelen. Alras werd onder het genot van een glaasje een paar wilde plannen aan de bar over en weer geslingerd. Een paar doortastende leden zetten de idee├źn door, en een repetitie ruimte werd geregeld. Uit de aanwezige muziek werden wat min of meer geschikte mopjes uitgezocht en er werd een naam verzonnen. Door het feit dat we een beetje van alle markten thuis wilden zijn, betekende dat een breed scala van muziekgenres. De B.E.D Kapel Beilen was geboren! Met als slogan niet moeilijk doen, gewoon lekker spelen! B.E.D. staat voor Boeren Egelander Dweil, wat zo ongeveer de lading wel dekt. De bed kapel bestaat uit een stabiele kern muzikanten maar de instroom van meetoeteraars van uit de Harmonie blijft bestaan. Wij hopen ook eens voor u, ons te mogen laten horen.

Voor boekingen klik hier